Forside » Nyheder » Kender du en virksomhed, der tager et socialt ansvar? Der er åbent for indstillinger til CSR People Prize

Kender du en virksomhed, der tager et socialt ansvar? Der er åbent for indstillinger til CSR People Prize

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) uddeler for 20. år i træk CSR People Prize til virksomheder, der tager et socialt ansvar – fx ved at integrere flygtninge på arbejdspladsen.

VFSA uddeler hvert år CSR People Prize til én stor og én mindre virksomhed, der tager et særligt socialt ansvar over for udsatte grupper og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Prisen gives til virksomheder, som arbejder med fastholdelse, forebyggelse og inklusion af udsatte grupper, og VFSA har i 2017 særligt fokus på flygtninge.

Så hvis din virksomhed tager et socialt ansvar – eksempelvis ved at åbne dørene for flygtninge – kan du søge prisen. Du kan også give et skulderklap til en anden virksomhed, som gør en særlig indsats, og indstille den til prisen. Det tager kun et øjeblik at udfylde postkortet, hvor du indstiller din egen eller en anden virksomhed. Fristen for ansøgninger er den 8. august 2017.

Indstil en virksomhed via dette postkort (nyt vindue)

Sidst opdateret 30/06 2017