Forside » Nyheder » Hvordan kan virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen få succes med rekruttering af flygtninge?

Hvordan kan virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen få succes med rekruttering af flygtninge?

Servicesektoren beskæftiger mange indvandrere fra ikke-vestlige lande. Samtidig viser nye tal, at en del service- og turistvirksomheder mangler arbejdskraft. Mange virksomheder er positivt indstillede over for at beskæftige en flygtning. Hvis din virksomhed mangler hænder, så kan ansættelse af flygtninge være en løsning. Men, hvordan kommer man i gang? Hvilke udfordringer følger med, og hvordan tackler man udfordringerne bedst muligt?

HORESTA, Styrelsen for International Rekruttering og Integration og Virksomhedsnetværk Cabi inviterer sammen til et arrangement, der sætter fokus på, hvordan I kan beskæftige flygtninge til gavn for den enkelte, virksomheden og samfundet. Hør fakta om rammer og regler, bliv inspireret af de gode erfaringer og få tips til, hvordan sprogudfordringen tackles. Hør også Copenhagen Concepts  og BC Hospitality Group erfaringer med integration af flygtninge.

Det sker den 26. oktober kl. 13.00-15.25 i Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor der er gratis adgang for virksomheder.

TILMELD DIG HER (nyt vindue)

Se det fulde program her (pdf)

Sidst opdateret 13/03 2018