Forside » Nyheder » Fyraftensmøde om nye muligheder for integration af flygtninge på arbejdsmarkedet

Fyraftensmøde om nye muligheder for integration af flygtninge på arbejdsmarkedet

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer til fyraftensmøde, hvor du kan høre om nye muligheder for at ansætte og uddanne flygtninge og familiesammenførte til flygtninge. Mødet er gratis og finder sted mandag den 3. oktober i Køge.

På mødet fortæller uddannelses- og integrationschef i Dansk Arbejdsgiverforening, Jannik Bay, og direktør for SIRI, Kasper Kyed, om partnerskabet Sammen om integration og giver deres bud på, hvordan integration bliver en gevinst for virksomheder, den enkelte flygtning og for det danske arbejdsmarked.

Derudover vil arbejdsmarkedscheferne i Køge Kommune og Næstved Kommune give indblik i de ordninger – herunder den nye Integrationsgrunduddannelse (IGU) – som virksomheder kan gøre brug af i forhold til ansættelse af flygtninge, ligesom Netto og Norisol A/S deler deres erfaringer og kommer med gode råd i forbindelse med ansættelse af flygtninge.

Der vil være mulighed for at komme med spørgsmål til oplægsholderne, networking og konkret rådgivning fra jobcentrenes virksomhedskonsulenter.

Tid: Den 3. oktober 2016, 15.00 – 17.15

Sted: NETTO (administrationsbygningen), Mimersvej 1, 4600 Køge

Tilmeld dig gratis fyraftensmødet her (nyt vindue)

Læs mere om fyraftensmødet og programmet i denne invitation (pdf)

Sidst opdateret 13/03 2018