Forside » Nyheder » Det Kommunale Ledernetværk om Integration

Det Kommunale Ledernetværk om Integration

Er du leder på integrationsområdet, så er Styrelsen for International Rekruttering og Integrations ledernetværk om integration måske noget for dig?

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) afholder sammen med skiftende værtskommuner tre årlige møder for kommunale medarbejdere med en ledende eller koordinerende funktion indenfor integrationsindsatsen.

Møderne afholdes som regionale møder i Region Nord, Region Midt, Region Syd og Region Sjælland/Hovedstaden.

De kommende møder finder sted den:

  • 31. oktober i Viborg, Region Midt
  • 7. november i Billund, Region Syd
  • 10. november på Frederiksberg, Region Hovedstaden/Sjælland
  • 14. november i Morsø, Region Nord

Hvad er formålet?

Formålet er at skabe en platform for at få ny viden om målgrupper og indsats, drøfte aktuelle problemstillinger, implementering af ny lovgivning samt god praksis og mulige løsningsmodeller.

Der lægges vægt på at sikre gode muligheder for vidensdeling og sparring mellem kommuner.

Hvordan foregår det?

Møderne afholdes som heldagsmøder lokalt i kommunerne. Kommunerne skiftes til at være værter. Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) står for organisering og facilitering af møderne.

Én gang årligt holdes et fælles møde med et praktikernetværk om integration, som LG Insight og Integrationsnet står for.

Ledernetværk om integration

Hvis du vil vide mere…

Hvis du vil tilmelde dig ledernetværket eller ønsker mere information, er du meget velkommen til at sende en mail til: , så vil vi kontakte dig.

Sidst opdateret 10/08 2017