Forside » Nyheder » Bliv klog på IGU'en til Velkomstfesten den 10. september 2016

Bliv klog på IGU'en til Velkomstfesten den 10. september 2016

Fokus på workshoppen ”Bliv klog på IGU” er rettet mod, hvordan flere virksomheder kan komme på banen, gøre brug af IGU og få flere flygtninge i beskæftigelse.

Du kan bl.a. høre, hvordan din virksomhed kan komme godt i gang med IGU. Der er ligeledes debat med DA, LO, ISS og 3F, hvor du kan få indblik i DA og LO’s tanker bag IGU’en og få inspiration fra ISS og 3F’s koncept for IGU’en. Hør også, hvordan din virksomhed kan blive en del af virksomhedspartnerskabet ”Sammen om integration”.

Workshoppen "Bliv klog på IGU" afholdes:

Tid: Den 10. september 2016, 13.30-14.45

Sted: Velkomstfesten, Forum, stuen, workshoprum 1, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C

Hent flyer om workshoppen "Bliv klog på IGU" (pdf)

Læs mere om Velkomstfesten (nyt vindue)

Sammen om integration er et virksomhedspartnerskab, hvor virksomheder, jobcentre og Jobservice Danmark samarbejder om at hjælpe flere flygtninge i arbejde. Målet er at synliggøre virksomhedernes vigtige indsats med at integrere flygtninge på arbejdsmarkedet, og partnerskabet blev etableret ved regeringens topmøde om integration i september 2015.

Velkomstfesten er et folkeligt og nonprofit initiativ, der har fokus på at få flygtninge integreret i samfundet. Velkomstfesten skabes i samarbejde med en lang række partnere såsom: Microsoft, ISS, Foreningen Nydansker, Mellemfolkeligt Samvirke, reklamebureauet Advice, BC Hospitality Group, Syntese Media, NCC, Onboarding Group, Red Barnet, Living Institue, Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, IBM og Arriva.

Sidst opdateret 21/12 2016