Forside » Hvad gør andre? » Sammen om integration på YouTube

Sammen om integration på YouTube

Sammen om integration har en YouTube-kanal, hvor der løbende bliver lagt videoer op med historier og erfaringer fra hele landet, der skal inspirere virksomheder til at integrere flygtninge på arbejdspladsen.

Gå til Sammen om integrations YouTube-kanal (nyt vindue)

Slagter Laustsen, Assens

Mød Leif Wilson Laustsen, der mener, at IGU’en er en mulighed, som både flygtninge og virksomhedsejere bør række ud efter. Han er slagter med egen butik i Assens og har ansat Daniel, som er flygtning fra Eritrea.

Araz Khan, Assens Kommune

Assens er blandt de mange kommuner, som ser gode fordele ved IGU’en. Hør virksomhedskonsulent Araz Khan fra Jobcenter Assens fortælle om, hvordan de hjælper lokale virksomheder i gang.

Junget, Hinnerup

Du kan møde Habib Jack Touma, der er ansat som slibetekniker hos Junget A/S i Hinnerup. Med en baggrund som selvstændig i Syrien med en fabrik med 25 ansatte er Habib med sin nysgerrighed en stor gevinst for virksomheden.

Budservice-Now, Hobro

Se også videoen med Mohammad Sahtout, der som medarbejder i løntilskud hos Budservice-Now i Hobro er med til at nedbryde fordomme blandt kollegerne.

Brovst Malerfirma, Brovst

Mød Mohamad Alloush, der som en af de første IGU-elever i Danmark nu er er i fuld gang med at dygtiggøre sig inden for malerfaget.

Dansani, Haderslev

For nogle flygtninge bliver et forløb hos Dansani springbrættet videre ud på arbejdsmarkedet, for andre – så som Rasheed – fører det til et fast job på den sønderjyske produktionsvirksomhed.

PKM, Odense

Se, hvordan integrationen blomstrer på PKM i Odense. Via en integrationsaftale har gartneriet indtil videre ansat 13 medarbejdere i IGU-ordningen, heriblandt Doha fra Syrien.

Sidst opdateret 21/02 2017